I després

La Generalitat aprova una inversió de 2.1M€ pel nou Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest migdia el Govern català ha autoritzat la concessió d’una subvenció de més de 2.1 milions d’euros per finançar la reforma del Monestir de Sant Feliu, que preveu ser la seu del nou Museu Carmen Thyssen.

Aquesta subvenció també inclou la museografia d’aquest nou espai d’art, és a dir, les tasques de concepció i realització d’exposicions temporals o permanents previstes en aquest futur espai museístic de la ciutat.

En una visita a finals d’agost d’aquest any, la consellera de cultura, Natàlia Garriga, ja va anunciar la intenció de la Generalitat de concedir aquesta subvenció que ajudarà a la reforma del monestir en els propers 4 anys.

El Govern català destaca que gràcies a el nou Museu Carmen Thyssen “es configura com un equipament destinat a l’art i a la creació en tots els seus vessants, des de l’exhibició i contemplació de l’art a l’aprofundiment especialment en la creació artística, la investigació i la difusió”.

Aquests 2.1 M€ a portats per la Generalitat se sumen al milió i mig d’euros previstos per la Diputació de Girona i als 500.000 euros provinents de l’Estat, gràcies al fons Next Generation i als 600.000 euros que es dediquen a la jardineria.

El més llegit

I després