fas

La Flama del Canigó torna un any més a Sant Feliu de Guíxols la nit de Sant Joan

La secció del Baix Empordà d’Òmnium Cultural, l’ANC de Sant Feliu de Guíxols i l’entitat Amics de la Revetlla organitzen, un any més, l’arribada de la Flama del Canigó a la població guixolenca. Serà, com sempre, la nit de la revetlla de Sant Joan, dimecres dia 23 de juny de 2021 a partir de quarts de nou del vespre. Enguany la iniciativa se celebra sota el lema «La flama és viva, viu-la!».

Aquest 2021 la proposta recupera la foguera de Sant Joan, que l’any passat no es va poder fer per les restriccions pròpies de la Covid. A les 20:30h del vespre arribarà, al passeig marítim de Sant Feliu, la Flama del Canigó, i es procedirà a fer la lectura del manifest. Un quart d’hora més tard, a les 20:45h, serà el torn d’encendre el foc. Tanmateix, una estona abans, a les 19:00h en concret, la Flama haurà arribat a la plaça del Monestir, mentre que a les 19:30h s’emetrà el corresponent senyal d’avís des de la Torre del Fum del mateix monestir.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.