I després

La Flama del Canigó torna un any més a Sant Feliu de Guíxols la nit de Sant Joan

La proposta està coordinada per la secció del Baix Empordà d'Òmnium Cultural, ANC de Sant Feliu de Guíxols i l'entitat Amics de la Revetlla. Enguany, a més, es recupera la tradicional foguera de Sant Joan al passeig marítim.

Compartiu aquesta història

La secció del Baix Empordà d’Òmnium Cultural, l’ANC de Sant Feliu de Guíxols i l’entitat Amics de la Revetlla organitzen, un any més, l’arribada de la Flama del Canigó a la població guixolenca. Serà, com sempre, la nit de la revetlla de Sant Joan, dimecres dia 23 de juny de 2021 a partir de quarts de nou del vespre. Enguany la iniciativa se celebra sota el lema «La flama és viva, viu-la!».

Aquest 2021 la proposta recupera la foguera de Sant Joan, que l’any passat no es va poder fer per les restriccions pròpies de la Covid. A les 20:30h del vespre arribarà, al passeig marítim de Sant Feliu, la Flama del Canigó, i es procedirà a fer la lectura del manifest. Un quart d’hora més tard, a les 20:45h, serà el torn d’encendre el foc. Tanmateix, una estona abans, a les 19:00h en concret, la Flama haurà arribat a la plaça del Monestir, mentre que a les 19:30h s’emetrà el corresponent senyal d’avís des de la Torre del Fum del mateix monestir.

El més llegit

I després