I després

La fira del conte torna a omplir Sant Feliu amb la seva 8a edició

S'hi han pogut veure una vintena d'espectacles per a tota la família, a més de parades de llibres, d'artesans i il·lustradors

Compartiu aquesta història

La Fira del Conte Explica’m que que tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, ha tornat a omplir la ciutat de veïns i visitants que no s’han volgut perdre totes les propostes que s’emmarcaven dins aquesta tradicional activitat, que ha arribat a la seva 8a edició.

Una vintena d’espectacles han estat els protagonistes de la proposta, que ha inclòs també, com és habitual, parades de llibres, de productes artesans i d’il·lustradors, tot emmarcat dins la temàtica del conte.

La regidora de Turisme i Esdeveniments de Ciutat en funcions, Núria Cucharero, valora molt positivament les tres jornades, de les que en destaca l’amplia oferta per a tota la família i de com s’han omplert cadascuna de les propostes que s’han fet.

A més d’activitats familiars, també hi han hagut propostes per al públic adult, com per exemple una sessió de contes de por que s’ha celebrat al cementiri de la ciutat i que s’ha convertit també en un èxit de participants.

El més llegit

I després