I després

La Fira del Conte 2020 prendrà forma de programa a TV Costa Brava aquest dissabte a les 12:30h

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adaptat el format de la tradicional Fira del Conte Explica’m en una edició que enguany tindrà prendrà forma de programa televisiu. Serà el proper dissabte, 13 de juny, a partir de les 12:30h del migdia a la cadena TV Costa Brava, i tindrà una durada aproximada d'una hora.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adaptat el format de la tradicional Fira del Conte Explica’m en una edició que enguany tindrà prendrà forma de programa televisiu. Serà el proper dissabte, 13 de juny, a partir de les 12:30h del migdia a la cadena TV Costa Brava, i tindrà una durada aproximada d’una hora.

La idea d’aquest espai és, segons la regidora d’Esdeveniments de Ciutat Núria Cucharero, “fer arribar fins a casa un petit tastet del que hagués estat la Fira del Conte 2020″. “Els més petits de la casa passaran una bona estona amb els contes com a protagonistes”, afirma la mateixa edil, que conclou que “hi haurà contacontes i tot un seguit de propostes per a grans i petits”.

El més llegit

I després