I després

La Fira de Nadal ambienta els primers dies de desembre el centre de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El cap de setmana del 3 i 4 de desembre va tenir lloc la 4ª edició de la Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols, que va complementar dos dies plens d’activitats per a totes les edats i gustos.

Més d’una trentena de parades van exposar els seus productes a la rambla d’Antoni Vidal, on es va poder gaudir d’una gran varietat de productes nadalencs: torrons, neules, degustació de té de Nadal i any nou, complements de llana, arbres i flors de Nadal, bijuteria, joguines per al pessebre, entre d’altres.

A banda d’això, l’Associació Amics de l’Ermita de Sant Elm i la Confraria de Pescadors van oferir, com a cada any, degustacions d’oriços” i “ranxo de l’ermita” mentre que, al carrer Major, artesans d’altres municipis van oferir també els seus productes.

També es van realitzar nombrosos tallers per a adults i infants amb la tècnica de l’scrap i el patchwork impartits per Scrapmaniàtics Associació i el Patchwork de la Graci.

Finalment, cal destacar l’aparició del personatge del Tió passejant per la Rambla, que va ser tot una sorpresa que va satisfer tant a grans com a petits.

 

El més llegit

I després