I després

Aquest divendres, 9 de desembre, a les 22:30 h “Acousters” en concert a Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest divendres el nou grup de les comarques gironines, Acousters, fan la seva presentació a Sant Feliu tot tancant, pràcticament, la temporada tardor-hivern (el concert de dissabte amb La Troup s’ha hagut d’ajornar per causes alienes a l’organització) i a l’espera de la d’hivern-primavera

Acousters va néixer amb la necessitat i el neguit d’expressar-se, de dir coses, d’explicar-les, de cantar-les i de musicar-les. Aquest neguit encara el tenen i els fa seguir escrivint cançons i parlant. Són converses lleugeres, senzilles, més o menys personals, però sempre necessàries. Cançons de matí, de por, d’enyorança, d’abans, d’ara, de demà, de sempre, de tots nosaltres.

Aquesta formació està pendent d’editar un disc a través de la iniciativa del micromecenatge (o crowfunding) i el grup està cercant mecenes per el seu projecte, és a dir, persones que vulguin col·laborar i participar amb el projecte realitzant una aportació econòmica de qualsevol import (des d’1 €).

Totes les aportacions econòmiques, com a contrapartida, tenen recompensa (des de l’enviament del CD signat a casa fins a un concert privat, passant per entrades a concerts, merchandising i assistència a l’estudi de gravació).

L’enllaç on es pot trobar el projecte i tota la informació és: http://www.verkami.com/projects/1008-gravacio-del-primer-disc-d-acousters Es disposa de 40 dies per aconseguir 2.000 € que aniran destinats íntegrament al disc.

Es pot trobar més informació sobre els Acousters i escoltar les seves cançons a: htp://acousters.wordpress.com www.myspace.com/acousters

En el concert d’aquest divendres a la Casa Irla, l’entrada costa 8 € i reduïda per qui es queda a sopar a la Taverna de Cas Romagué.

Per més informació podeu trucar a la Casa Irla al tel. 972.117.439 o adreçar un correu a casa@irla.cat


El més llegit

I després