I després

La música independent es trasllada aquest divendres a Las Vegas amb el Sota Zero

Compartiu aquesta història

Joan Colomo, Papier Tigre, Eric Fuentes & El Mal, Betunizer, The Homens, Pitt Marvel i L’Hereu Escampa, és el cartell que TZVR (Atzavara) presenta aquest divendres a la sala Las Vegas del port de Sant Feliu de Guíxols.

Una vegada més aquest col·lectiu guixolenc ha preparat un catàleg de grups catalans, estatals i internacionals que retornen la filosofia del primer Sota Zero que va néixer com a auto-resposta hivernal del Sant Feliu Fest d’estiu, una excusa més per gaudir dels estils preferits d’un segment dels joves que s’allunyen dels circuits comercials per anar a buscar l’essència més pura dels moviments indie, rock, punk, etc. fidels a la filosofia underground que va néixer els anys 70.

Les dues anteriors edicions han consolidat ja aquesta marca que va néixer de la necessitat d’eixugar deutes de l’autogestió d’Atzavara, que es va refundar amb les sigles TZVR, tot renovant càrrecs i propòsits per tal de posar-se al dia i assegurar la subsistència del col·lectiu que porta 15 anys treballant, tant per oferir concerts com per fer de Sant Feliu un cau de nous grups, músics i oportunitats per als joves que es poden expressar a través de la música independent, sense complexos i amb un suport associatiu modèlic.

El primer concert el faran el duet de manlleu L’hereu Escampa (a les 20:30 h) i tot seguit els guixolencs Pitt Marvel (21:30 h.) L’obertura de portes es farà a les 8 del vespre.

Trobareu més informació a la pàgina web (www.santfeliufest.com) i al grup del facebook (www.facebook.com/santfeliufestsotazero)

El més llegit

I després