I després

La Creu Roja engega un monogràfic d’estimulació cognitiva dirigit a familiars de dependents majors de 65 anys

Creu Roja Sant Feliu/Vall d’Aro engega un curs d’estimulació cognitiva, que té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements respecte les patologies que poden provocar afectació cognitiva, entendre les seves característiques i fases, adaptar-se als canvis i resoldre’n els conflictes derivats.

Compartiu aquesta història

Creu Roja Sant Feliu/Vall d’Aro engega un monogràfic d’estimulació cognitiva que té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements respecte les patologies que poden provocar afectació cognitiva, entendre les seves característiques i fases, adaptar-se als canvis i resoldre’n els conflictes derivats.

També vol ajudar a adquirir capacitats per fomentar l’estimulació cognitiva aprofitant les activitats bàsiques de la vida diària. Es tracta d’una formació que es dirigeix a familiars de persones de més de 65 anys que siguin dependents i va a càrrec d’Elena Ramírez.

Els objectius són:

➜ Facilitar coneixements vers els tipus de demències i afectacions més comunes.
➜ Conèixer les necessitats i les causes de les demències més comunes.
➜ Saber quin ha de ser el paper del cuidador i com resoldre conflictes.
➜ Aprendre diferents tècniques d’estimulació cognitiva adaptades a cada patologia.

Les sessions, que són gratuïtes, es realitzaran a la seu de Creu Roja de Sant Feliu, a la carretera de Palamós. Tindràn lloc els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril 2021 de 10 a 12 hores. Ja es pot reservar plaça trucant al 972 82 22 00.

El més llegit

I després