I després

La Consellera de Salut Marina Geli presenta aquest divendres el seu llibre “Endreçar l’ànima” a la Biblioteca Pública de SFG

Compartiu aquesta història

A les 8 del vespre d’aquest divendres (8 d’octubre) a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, la Consellera de Salut (i presidenta del PSC a les comarques gironines),Marina Geli, presenta la seva publicació Endreçar l’ànima. Dona, salut i política a la Catalunya del segle XXI. L’acte serà presentat per Pere Albó.
Des de la posició d’observació privilegiada que dóna el sistema de salut de Catalunya, la consellera Marina Geli analitza i reflexiona sobre la Catalunya d’aquesta primera dècada del segle XXI , que està forjant els fonaments de l’esdevenir del nostre país en els propers decennis. El futur de la política i el paper que ha de tenir l’element femení en la regeneració de les actituds i les formes actuals de fer i actuar en política; el sistema de salut, públic i privat, com a element de cohesió social i de dinamització científica, tecnològica i econòmica, juntament amb una interpretació del passat, del present i del futur de Catalunya a Espanya, a Europa i al món, formen els eixos bàsics de la seva reflexió.

El més llegit

I després