I després

La compra d’aliments, farmàcia i butà, els serveis més recurrents dels voluntaris de la Creu Roja

Compartiu aquesta història

La Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols van impulsar una iniciativa per buscar voluntaris i voluntàries per realitzar diverses tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisi de la Covid-19. Un centenar de voluntaris es van apuntar a la crida i des de la Creu Roja es coordinen els serveis.

La Creu Roja ha explicat que s’estan realitzant diversos serveis al dia i que els més habituals són la compra d’aliments, de butà i de farmàcia, ja que són els mateixos voluntaris qui van a comprar els medicaments i els porten a les cases. A part d’aquests, els serveis bàsics que ofereixen els voluntaris són la realització de compres, passejada de les mascotes o altres temes imprevistos, sempre que sigui factible realitzar-los.

Els sol·licitants del servei de voluntariat són majoritàriamanet persones grans, però també s’hi ha posat en contacte altres persones vulnerables. El nivell de demanda de persones que necessiten ajuda ha augmentat considerablement, sobretot des que l’Ajuntament va emprendre la iniciativa de trucar personalment a les persones majors de 70 anys o considerades en risc de vulnerablitat.

Cal saber que si alguna persona necesita aquest servei, pot contactar per sol·licitar-lo a través del correu electrònic santfeliu@creuroja.org o per telèfon al 972.82.22.00 de 9 a 13 hores.

Si l’opció triada de contacte és el correu electrònic, cal escriure-hi les vostres dades de contacte, una explicació de les necessitats i la situació de la persona que ha de rebre el servei: edat, si viuen sols, estat de salut, si presenten símptomes de la Covid-19 o estan en quarantena, i els serveis que necessiten.

 

El més llegit

I després