I després

La Cobla Bisbal Jove torna diumenge al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, torna a l’escenari una de les ofertes més destacades de la música de cobla amb la presència de la formació baixempordanesa La Bisbal Jove amb el concert de música per a cobla La Girona Panoràmica.

Aquest concert forma part dels quatre espectacles que conformen la programació de la campanya Guíxols Escena en el pack de quatre espectacles que ja va comptar amb la posada en escena de l’obra Desclassificats, l’actuació de The Gospel Viu Choir i La Glòria del Mercat.

Una actuació que apadrina també el 52è aniversari de l’Agrupació Amics de la Sardana, encarregada de mantenir, potenciar i dinamitzar la dansa catalana a la Ciutat i que continua realitzant la seva tasca, la qual cosa cal celebrar, i així es farà, al final del concert on convidarà als presents a una copa de cava i unes pastes.

Les entrades numerades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, o bé des d’una hora abans de l’inici del concert a la taquilla del teatre al preu de 15 euros l’entrada general i 12 euros per als socis de l’Agrupació amics de la Sardana.

La cobla Bisbal Jove va néixer el dia 3 de març de 1990, formada per músics que van sortir de l’Escola de Cobla Conrad Saló, fundada l’any 1881. En la primera audició, es presentava la nova cobla amb el nom de La Bisbal Jove, de la qual els seus membres debutants eren: Gerard Pons (flabiol), Carles Teixidó i Lluís Turet (tibles), Jordi Carreras i Miquel Artigas (tenores), Emili Suñer i Joan Vilanova (trompetes), Marcel Juanchich (trombó), Joan Prats i Elies Rovira (fiscorns) i Jordi Bonaventura (contrabaix).

El més llegit

I després