I després

La Casa Màgica de SCDA iniciarà la quarta temporada

Compartiu aquesta història

El dissabte 3 d’octubre Amics de La Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro iniciarà la quarta temporada amb la presentació del llibre Frontera Límite, escrit per Santi Corella i Matias Crowde.
El llibre recull les experiències de Santi Corella, el paracaigudista que treballa des de fa 28 anys a l’Skydive d’Empuriabrava. Els més de 17.000 salts, que ja porta comptabilitzats, l’han convertit en un referent mundial del paracaigudisme. Ha guanyat 22 medalles d’or del
Campionat d’Espanya i ha batut rècords amb el malaguanyat Álvaro Bultó.
Matias Crowder és un escriptor argentí guardonat amb el Premi Saramag de Literatura (2009) i el Premi Ciutat de Barcelona (2010). Tot seguit, Santi Corella explicarà els detalls dels seus salts i la màgia que representa poder-los fer. L’acte s’acabarà amb un col•loqui entre Corella, Crowde i el públic.
La màgia del volar s’iniciarà a les 8 del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte té la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col•lecció Xevi.

El més llegit

I després