I després

GUÍXOLS ESCENA COMENÇA AMB BON PEU

Compartiu aquesta història

El certamen de teatre i música professional Guíxols Escena va començar amb bon peu.
La primera de les propostes, l’obra teatral “L’última trobada”, amb Abel Folk, Jordi Brau i Montse Guallar, va reunir un important nombre de públic el passat dia 19 de setembre al vespre, amb una platea del Teatre Auditori Narcís Masferrer gairebé plena.
Igual d’important va ser també l’assistència a la trobada amb l’artista (vegeu la fotografia), que es va realitzar un cop passada la representació, i en la qual els espectadors que ho van desitjar van poder fer les preguntes directament als intèrprets.
“L’última trobada” és una peça en la qual dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells. Durant aquests anys, un ha viscut a l’Extrem Orient, i l’altre no s’ha mogut del seu castell de la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, i tots dos sabien que havien de tenir una última trobada, per resoldre un conflicte pendent.
La següent proposta escènica ens porta al 3 d’octubre a les 21h, amb l’obra “Animals de Companyia”, amb Eduard Buch, Jacob Torres, Sara Espígul, Estel Solé i Martina Tresserra. La venda d’entrades es pot fer a www.guixols.cat/teatre

El més llegit

I després