JUNTS PEL SÍ AGRAEIX EL SUPORT REBUT A SFG

Després d’aconseguir a Sant Feliu de Guíxols 5.196 vots, un 47,34%, les formacions de Junts pel Sí (Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Demòcrates de Catalunya i Moviment d’Esquerres) celebren la seva victòria en les eleccions al Parlament de Catalunya i, a nivell local, han emès una nota d’agraïment en la qual fan una valoració dels resultats i l’agraïment als seus votants: “Volem felicitar a tots els ganxons per l’elevada participació a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge 27 de setembre. És un triomf de la democràcia en general, i de la nostra candidatura en  particular.
Junts pel Sí ha obtingut el 47’34% que equival a un total de 5.196 vots. Més del doble de la segona força més votada, per tant ho valorem molt positivament.
Volem remarcar que hi ha més vots avui per la independència del nostre país que no pas la suma de CiU, ERC i CUP fa tres anys.
Així mateix volem felicitar a la CUP que ha obtingut un 6’27% de recolzament. Els seus 688 vots sumats als 5196 de Junts pel Sí, donen una majoria d’un 53’61% a favor de la independència de Catalunya.
Finalment, voldríem fer un especial agraïment a tots els candidats i candidates de la nostra ciutat que han volgut formar part activament d’aquest procés. Aquesta victòria és de tots perquè l’hem aconseguida JUNTS.
Diumenge vam fer història! La gran majoria dels ganxons i catalans vam votar independència i el full de ruta cap a aquesta meta ja no té aturador!
Caminem cap a un NOU ESTAT.
Visca la República Catalana!
Comitè de campanya de Junts pel Sí a Sant Feliu de Guíxols”

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació