I després

La candidata del PP a l’alcaldia es presenta divendres a la Cambra de Comerç de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 20:30 h a la Cambra de Comerç de Sant Feliu, el President Provincial del Partit Popular de Catalunya i portaveu al Parlament de Catalunya, Josep Enric Millo, farà la presentació pública de la candidata d’aquesta formació a l’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Feliu a les properes eleccions municipals.

La cap de llista serà Maria Ángeles Sánchez Aragón, una empresària de Sant Feliu que actualment atén un negoci a Palafrugell.

Tot i que gairebé no ha transcendit cap informació, a l’espera de la presentació de divendres, la candidata ens ha avançat que, en aquesta ocasió, la llista és de gent de Sant Feliu amb molts joves i de la qual n’està molt satisfeta.

En els passats comicis del 2007, en els quals el cap de llista fou el doctor Ricard Torregrossa, la llista d’emergència estava farcida de persones d’altres poblacions donant la sensació que només es volia cobrir l’expedient, amb un únic cartell visible realitzat de forma manual en el passeig de Sant Feliu i sense fer aparicions públiques.

A més, aquelles dates varen coincidir amb una malaltia d’un familiar del candidat i no es va fer campanya. Malgrat tot, es va aconseguir un pòsit de vots procedents de la inèrcia dels simpatitzants del partit aconseguint 297 vots.

Eren unes eleccions en les quals es trobava a faltar la figura de Paula González que ja no va obtenir representació en les anteriors eleccions del 2003, després d’una legislatura, en el darrer tram de la qual, va estar més pendent d’escenificar el seu enuig amb membres de CiU (als qui havia donat suport incondicional en moltes qüestions i intercedint fins i tot amb el PP d’Aznar a Madrid) que no pas en donar més consistència al seu propi grup (tot i que amb la direcció de Girona també tenia els seus importants estira i arronses).

Amb Paula González (actualment enrolada en la nova etapa de Tots per Sant Feliu en el seu retorn a la política) el Partit Popular a Sant Feliu fou la tercera força més votada l’any 1995 amb 689 vots (només pel darrera de PSC i CIU).

L’any 1999 va aconseguir 501 vots, essent avançada per Tots per Sant Feliu i quedant com a quarta força més votada fins que es va quedar sense representació l’any 2003 en què només va aconseguir reunir 389 vots.

Davant de les expectatives de creixement que té el Partit Popular a nivell estatal, és una incògnita quin serà l’efecte rebot. L’actual candidata és una desconeguda en l’àmbit polític però, a hores d’ara, la majoria de la resta de grups que es presenten donen per fet que, com a mínim, tindrà representació a l’Ajuntament la propera legislatura atesos els precedents abans esmentats.

 

El més llegit

I després