I després

La Cambra ofereix 15 nous cursos

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha programat pels primers tres mesos d’aquest 2013, 15 cursos de formació, que suposen un total de més de 75 hores lectives. Els idiomes, les noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades als negocis, les habilitats i la gestió empresarial son alguns dels eixos centrals de la programació del primer trimestre.
Entre les accions formatives que ofereix la Cambra destaquen tres cursos d’idiomes: dos de rus inicial: un per a personal d’hotels, càmpings i restaurants i un altre per a comerciants; i un tercer d’anglès comercial i turístic per a persones amb coneixements de l’idioma.
També ha programat un curs per ensenyar les eines de màrqueting als emprenedors amb l’objectiu d’ajudar-los a definir el seu concepte de negoci i posicionar-lo amb èxit en el mercat, i un taller per ajudar als empresaris que tenen empleats al seu càrrec i que vulguin millorar les seves habilitats directives amb l’objectiu de saber motivar i augmentar la productivitat dels seus treballadors.
La Cambra també oferirà dos cursos dirigits a aquelles persones que vulguin treballar de cambrers en un bar o en un restaurant per ensenyar-los les tècniques i coneixements bàsics per poder desenvolupar aquestes tasques amb èxit i fidelitzar als clients. Així mateix ha programat pel mes de març un curs per obtenir el certificat de manipulador d’aliments.
La programació d’aquest primer trimestre també inclou un taller pràctic sobre Pinterest i Instragram, dues de les xarxes socials que més negoci estan aportant a les empreses que hi son presents; una jornada sobre comerç electrònic i un curs per obrir una botiga online a Facebook.
La Cambra de Comerç també organitzarà el mes de febrer un taller per ensenyar a les empreses i particulars com negociar un bon contracte de subministrament elèctric amb les companyies del sector.
La formació continuarà essent una de les prioritats de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols per aquest any. Durant el 2012, prop de 400 persones s’han format a través de la cinquantena d’activitats, entre cursos, tallers i jornades, que la corporació va programar.
La programació i les dates dels cursos es pot consultar a la web www.cambrastfeliu.com

El més llegit

I després