La Cambra de SFG i l’Ajuntament de Tossa firmen un conveni de col·laboració per fomentar el comerç i l’emprenedoria

Segons informen des de www.cambrastfeliu.com, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de Tossa de Mar han firmat un conveni de col·laboració per desenvolupar activitats i iniciatives destinades al foment del comerç i l’emprenedoria al municipi.

L’acord, subscrit pel president de la Cambra Joan Puig, l’alcaldessa de Tossa Imma Colom i la regidora d’urbanisme, mitjans de comunicació i comerç Assumpta Margenats, contempla l’organització de conferències i reunions al municipi per donar informació sobre normatives, ajuts i subvencions que afectin a l’activitat comercial.

També preveu la recerca de les eines necessàries per aconseguir que aquest sector tingui cada vegada una major presència, creixement, posicionament i dignificació de cara a convertir-se en un referent a la zona. Tanmateix la Cambra col·laborarà en la realització del pla de requalificació de destinacions turístiques madures impulsat pel consistori, de forma conjunta amb els Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar i assessorarà als emprenedors que vulguin muntar la seva pròpia empresa.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació