I després

La Cambra de SFG i l’Ajuntament de Tossa firmen un conveni de col·laboració per fomentar el comerç i l’emprenedoria

Compartiu aquesta història

Segons informen des de www.cambrastfeliu.com, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de Tossa de Mar han firmat un conveni de col·laboració per desenvolupar activitats i iniciatives destinades al foment del comerç i l’emprenedoria al municipi.

L’acord, subscrit pel president de la Cambra Joan Puig, l’alcaldessa de Tossa Imma Colom i la regidora d’urbanisme, mitjans de comunicació i comerç Assumpta Margenats, contempla l’organització de conferències i reunions al municipi per donar informació sobre normatives, ajuts i subvencions que afectin a l’activitat comercial.

També preveu la recerca de les eines necessàries per aconseguir que aquest sector tingui cada vegada una major presència, creixement, posicionament i dignificació de cara a convertir-se en un referent a la zona. Tanmateix la Cambra col·laborarà en la realització del pla de requalificació de destinacions turístiques madures impulsat pel consistori, de forma conjunta amb els Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar i assessorarà als emprenedors que vulguin muntar la seva pròpia empresa.

El més llegit

I després