I després

En cantautor Edgar Sanz enregistra la seva primera composició en format de maqueta

Compartiu aquesta història

El cantautor guixolenc de 17 anys, Edgar Sanz, ha editat la seva primera composició pròpia en format de maqueta que ja dóna una idea de la seva forma d’estructurar les cançons, de les lletres i les metàfores a més del ritme musical que les pot embolcallar.

L’Edgar, que fa unes setmanes va fer la seva aplaudida presentació en solitari a la Casa Irla, compon tant en català com en castellà i ens ha fet arribar el so de “A las puertas del cielo”, enregistrada amb un amic en el seu estudi domèstic però que té una qualitat acceptable i que s’ha complementat amb algunes imatges des dels seus inicis al concert del barri de Tueda, amb només 9 anys, amb en Sé.

Esperem que ben aviat tingui la seva pròpia maqueta amb diverses cançons de collita pròpia i que el puguem veure, a partir d’ara, enfilat als escenaris per continuar apreciant la seva evolució musical.

Us n’oferim un tastet amb aquesta peça pròpia que ja ha sorprès a més d’un i, al YouTube, hi trobareu diversos vídeos de la seva actuació en directe editats per la Casa Irla.

Link directe al video

El més llegit

I després