La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha engegat el projecte ‘Que cap empresa tanqui’, amb l’objectiu de donar suport al teixit empresarial de la ciutat en uns moments tan excepcionals com els que estem vivint. La finalitat de la iniciativa és aconseguir la informació de l’estat actual de les empreses i saber les seves prespectives econòmiques dels pròxims mesos.

Per aconseguir-ho ha demanat a les empreses que responguin a un qüestionari on se’ls pregunta per la seva situació: en quin sector treballen, quants treballadors tenen a càrrec, en quins problemes s’han trobat, si han pogut tenir accés a alguna de les mesures aplicades pel govern, entre altres qüestions. D’aquesta manera, a través de les respostes, es vol aconseguir informació de primera mà per poder fer un estudi de cadascun dels negocis i oferir-los-hi assessorament professional que necessitin.

A partir de la informació recopilada es plantejaran accions futures que tindran com objectiu principal que cap empresa tanqui les seves portes.

Cliqueu aquí per respondre el qüestionari