La Cambra de Comerç convoca els Premis Cambra 2010 per reconèixer la trajectòria i dinamisme de les empreses

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols convoca una nova edició dels Premis Cambra, les distincions que concedeix anualment per reconèixer l’antiguitat o trajectòria de les empreses, per una banda i el seu dinamisme, volum d’activitat o innovació, per l’altra.
Com en les anteriors edicions, els Premis Cambra es divideixen en cinc apartats: comerç interior, indústria, turisme, serveis i comerç exterior.
El ple de la Cambra ha acordat obrir la convocatòria, corresponent al 2010, a totes les empreses de la demarcació: Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Llagostera, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar i Vidreres,.
Per tant, a partir d’ara, totes aquelles empreses interessades en rebre més informació sobre les bases que regulen els premis poden adreçar-se als serveis tècnics de la Cambra al telèfon 972.32.08.84

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació