I després

La biblioteca organitza una xerrada per apropar l’òpera a tothom, aquest dissabte

Les properes sessions previstes comptaran amb la participació de Marc Clos, Cesc Freixas, Roc Casagran i Albert Beorlegui

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Púbica Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu organitza per aquest dissabte 18 de novembre una xerrada anomenada “78 RPM: Òpera per a tothom”.

Es tracta d’una propostainclusiva i educativa”, expliquen des de la biblioteca, amb la intenció d’apropar l’òpera a un públic ampli “eliminant les barreres percebudes i fent-la més accessible i comprensible per a tots”. La sessió començarà a les 11 del matí.

Des de la biblioteca, Elena Avellaneda ens explica com serà l’activitat d’aquest dissabte i de la propera que es farà, que tindrà com a protagonista a Marc Clos.

La següent proposta, ja de cara al proper any, serà amb el músic Cesc Freixas, que estarà acompanyat del poeta i escriptor Roc Casagran. La darrera sessió estarà dedicada a les bandes sonores i estarà conduïda per Albert Beorlegui, tècnic de comunicació i comentarista cinematogràfic.

Trobareu tota aquesta informació al web de la biblioteca municipal de Sant Feliu i a les seves xarxes socials. Les activitats estan impulsades i finançades pel servei de biblioteques de la Diputació de Girona.

El més llegit

I després