I després

La Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols tanca del 23 de desembre al l’1 de gener

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols informa que restarà tancada aquest Nadal del dilluns 23 de desembre a l'1 de gener de 2020, ambdós inclosos. També informa de la programació prevista per al mes de gener de 2020.

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols informa que restarà tancada aquest Nadal del dilluns 23 de desembre a l’1 de gener de 2020, ambdós inclosos.

També informa de la programació prevista per al mes de gener de 2020.

Cada dilluns

REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

CONVERSA EN ALEMANY. 17 a 18 h a la sala d’actes de l’Institut Sant Feliu. Destinada a aprenents d’alemany, nivell inicial (A2 – B1). A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dimarts

CURS INFORMÀTICA GENT GRAN
De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057;biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dimecres

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dijous

CONVERSA EN ANGLÈS. 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Divendres 10 de gener

CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: L’agent secret, de Joseph Conrad. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 11 de gener

TALLER: CREA EL TEU JOC: Fes un memory o un trencaclosques, a càrrec d’Alba Navarro. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 18 de gener

PRESENTACIÓ LLIBRE: Érase una vez un cuento al revés d’Estel Bosch Matesanz. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 24 de gener

TROBADA AMB RAÜL GARRIGASAIT, autor de Els estranys. Novel·la guanyadora de la 12a edició del premi Setè Cel de Salt (2018). Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 25 de gener

HORA DEL CONTE: Olivia, la nena viatgera. La Cia Patawa ens proposa històries d’aquí i d’allà, contes viatgers per viure aventures lluny de casa, amb una escenografia que encantarà a grans i petits. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dimecres 29 de gener

CLUB DE LECTURA LLEGIR EL TEATRE: Justícia de Guillem Clua. Després d’haver gaudit d’una carrera política brillant, un destacat jutge s’enfronta als fantasmes que li turmenten la consciència. Guillem Clua debuta a la Sala Gran del TNC amb una obra sobre les transformacions que han alterat alguns imaginaris morals sobre els quals s’ha estructurat la identitat catalana. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

El més llegit

I després