I després

La Benet Escriba estrena obra aquest cap de setmana al Teatre-Auditori de SFG

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Teatral Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols, continua amb el seu treball permanent per tal d’oferir obres de tota mena als guixolencs i als espectadors de les sortides que solen fer a diverses poblacions del territori, així com a concursos en els que solen aconseguir premis en tots els apartats.

Ara celebren els seus 25 anys ininterromputs de teatre amateur i volen començar a celebrar-ho treballant, és a dir, oferint l’estrena d’una nova obra per a tots els públics; la comèdia original de Carles Cano: T’he enxampat Caputxeta, amb la participació d’un grup de joves actors i actrius dirigits per Roser Descayre i sota la direcció Musical de Laura Cerdán al Teatre-Auditori Municipal..

Les representacions es portaran a terme aquest dissabte, 9 de juliol, a les 21:00 h i diumenge, 10 de juliol, a les 19:00 h. Les entrades numerades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i una hora abans de cada representació a la taquilla del Teatre-Auditori Municipal.

 

El més llegit

I després