I després

Junts portarà al Ple una proposició per instar a les administracions superiors a fer front a la delinqüència multireincident

Compartiu aquesta història

El grup municipal de Junts a Sant Feliu de Guíxols portarà al proper Ple Municipal de dijous vinent una proposició que insta a les administracions superiors a “fer front al problema de la delinqüència multireincident i la inseguretat ciutadana” amb unes mesures per “reformar el Codi Penal i la Llei d’enjudiciament criminal”, a més de “dotar de més recursos l’administració de justícia”.

La formació explica que a Sant Feliu el passat 2023 varen baixar els fets delictius convencionals “però es mantenen els casos coneguts de delinqüència multireincident”. Així valora la situació el regidor de la formació, Toni Carrión.

Junts explica que “constata que la darrera reforma de l’article 234.2 del Codi Penal per introduir els furts com a causa de multireincidència no ha resultat efectiva” i considera que “el problema es troba en la incapacitat del sistema judicial de donar resposta de forma àgil a casos com aquests”.

La moció que la formació portarà a Ple també proposa a l’Ajuntament “que sol·liciti als Ministeris d’Interior i de Justícia que emetin un informe de valoració de l’eficàcia de la reforma del Codi Penal aprovada el 2022 en relació a la multi reincidència”.

El més llegit

I després