I després

Junts per Catalunya exposa diversos punts tractats al passat Ple Municipal i presenta esmenes a la nova ordenança d’animals

El grup municipal Junts per Catalunya, encapçalat per Cristina Vicens, ha valorat alguns dels punts que es van tractar en la passada sessió ordinària del Ple Municipal corresponent al mes de juliol.

Compartiu aquesta història

El grup municipal Junts per Catalunya, encapçalat per Cristina Vicens, ha valorat alguns dels punts que es van tractar en la passada sessió ordinària del Ple Municipal corresponent al mes de juliol.

Des de la formació expliquen que “el nostre grup municipal va votar a favor dels punts que havíem pogut tractar en les comissions informatives prèvies on vàrem poder preguntar al govern abans de decidir el nostre sentit del vot”. Alguns d’aquests són els relacionats amb l’aprovació dels suplements de crèdit “necessaris perquè l’Ajuntament opera amb el pressupost prorrogat del 2018”.

Sobre les seves abstencions, comenten que ho van fer en un punt que “el govern ens va fer arribar per urgència en menys de 24 hores, relacionat amb una transferència de crèdit. Malgrat l’oposició pot demanar explicacions al govern al mateix ple, la nostra feina és poder contrastar i debatre els punts abans de prendre decisions”.

En relació a un dels punts més debatuts, la moció sobre l’utilització del glifosat a la Ciutat presentada per Guíxols des del Carrer, la formació de Vicens considera que “la nostra administració ha d’evolucionar i emmirallar-se en les polítiques mediambientals europees més avançades del segle XXI”.
Podeu consultar l’escrit complet, on valoren altres punts com ara el Carnaval a la Fresca i la gestió del servei de vigilància de platges, clicant aquí.

D’altra banda, la formació ha presentat esmenes de millora a l’esborrany de la nova ordenança que l’Ajuntament està enllestint per la protecció, control, venda i tinença d’animals. Entre elles proposen “la creació d’una taula de seguiment de convivència i benestar animal, incentius per tal de millorar el cens dels animals, una millor definició del tracte que l’ajuntament dóna als animals perduts i la correcció d’algunes referències normatives”, entre altres. Podeu accedir a la informació completa clicant aquí.

El més llegit

I després