JORNADES SOBRE NEGOCIS A INTERNET, ECOMMERCE

Si esteu pensant en muntar la vostra pròpia botiga online, o bé l’acabeu de muntar, segurament que us interessaran les jornades gratuïtes “eCommerce WorkShops Sant Feliu de Guíxols 2016” que s’impartiran a la Sala Abat Panyellas del Monestir, a càrrec de l’Àrea d’Activitat Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i amb l’organització de MC Empreses.
Té una durada de 4 dies (18 a 21 d’abril) i el propòsit és poder resoldre tots els dubtes que vagin sorgint entre els emprenedors. Constaran de 2 WorkShops cada dia, amb café networking entre un i l’altra, on s’assessorarà sobre els següents temes:
-Videomàrketing
-Logística
-E-marketplaces
-Wordpress versus Prestashop
-Marketing directe a l’e-commerce
-Estratègies d’e-commerce a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, etc.)
-Llei de protecció de dades (LOPD) i Llei de serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic (LSSI)
-Learn Startup
-Experiències d’èxit
-Publicacions recents

WorkShop COM AFECTA LA LOPD I LA LSSICE A L’ECOMMERCE?, dimecres, 20 d’abril de 9:30 a 11:15
Carol Zurriaga, responsable de Màrqueting i consultora
especialista en LOPD a Economia Sensible, Xavier Saula Adell, advocat especialista en noves tecnologies, i Jaume Feliu Casas, enginyer informàtic i consultor en matèria de privacitat
La Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal
(LOPD) és una gran desconeguda tot i ser d’obligat compliment per a totes aquelles Empreses, Entitats, Associacions, Autònoms etc.. que tractin dades de caràcter personal.
Darrere de tot e-commerce hi ha una empresa o autònom que gestiona dades dels usuaris que es registren o compren i per tant, estan sotmesos a la LOPD (com una tenda tradicional) i a la LSSICE entre d’altres normatives.
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades.

WorkShop LEAN STARTUP + ECOMMERCE, dimecres, 20 d’abril de 11:45 a 13:30
Llorens Bové, emprenedor amb més de 15 d’anys d’ experiència, ha creat diferents empreses com Feetspa o en el sector digitalwww.menjarperemportar.com o codiwise.com actualment participa en projectes propis, Taula de Llum, i en l’assessorament a nous emprenedors amb la metodologia Lean Startup.
Una manera de començar un negoci amb poca inversió i amb la quals’obtenen uns resultats espectaculars en molt poc temps.
S’explicarà la utilització d’aquesta metodologia aplicada a una experiència pròpia de negoci, que va sorgir a partir d’una iniciativa totalment personal, dins l’àmbit familiar, i que de forma molt ràpida s’ha transformat en un veritable e-commerce de venda de taules de llum per a particulars i centres educatius.
Els resultats obtinguts han estat espectaculars, doncs en 5 mesos de vida ja s’han aconseguit unes vendes importants.
Així doncs, l’emprenedor ens explicarà com ho va fer per aconseguir la primera comanda i entregar la primera taula de llum sense saber com fabricar-les, només amb un Shopify i unes il.lustracions del producte.
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades.

WorkShop LES XARXES SOCIALS I L’ECOMMERCE, dimarts 19 d’abril, de 11:45 a 13:30.
Jordi Gamell gestor i formador en xarxes socials, CEO a 3Karacters, tècnic audiovisual, és expert en fotografia i està especialitzat en Instagram.
-Perquè el meu e-commerce hauria de tenir xarxes socials?
-Quines xarxes hauríem de tenir
-Les 3 grans xarxes actuals, Facebook, Instagram, Twitter
-Linkedin, Pinterest, Google+, Snapchat
-Millora de posicionament
-Els continguts
-Concursos, promocions
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades

Per inscripcions premeu aquí

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació