I després

JORNADES SOBRE NEGOCIS A INTERNET, ECOMMERCE

Compartiu aquesta història

Si esteu pensant en muntar la vostra pròpia botiga online, o bé l’acabeu de muntar, segurament que us interessaran les jornades gratuïtes “eCommerce WorkShops Sant Feliu de Guíxols 2016” que s’impartiran a la Sala Abat Panyellas del Monestir, a càrrec de l’Àrea d’Activitat Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i amb l’organització de MC Empreses.
Té una durada de 4 dies (18 a 21 d’abril) i el propòsit és poder resoldre tots els dubtes que vagin sorgint entre els emprenedors. Constaran de 2 WorkShops cada dia, amb café networking entre un i l’altra, on s’assessorarà sobre els següents temes:
-Videomàrketing
-Logística
-E-marketplaces
-Wordpress versus Prestashop
-Marketing directe a l’e-commerce
-Estratègies d’e-commerce a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, etc.)
-Llei de protecció de dades (LOPD) i Llei de serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic (LSSI)
-Learn Startup
-Experiències d’èxit
-Publicacions recents

WorkShop COM AFECTA LA LOPD I LA LSSICE A L’ECOMMERCE?, dimecres, 20 d’abril de 9:30 a 11:15
Carol Zurriaga, responsable de Màrqueting i consultora
especialista en LOPD a Economia Sensible, Xavier Saula Adell, advocat especialista en noves tecnologies, i Jaume Feliu Casas, enginyer informàtic i consultor en matèria de privacitat
La Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal
(LOPD) és una gran desconeguda tot i ser d’obligat compliment per a totes aquelles Empreses, Entitats, Associacions, Autònoms etc.. que tractin dades de caràcter personal.
Darrere de tot e-commerce hi ha una empresa o autònom que gestiona dades dels usuaris que es registren o compren i per tant, estan sotmesos a la LOPD (com una tenda tradicional) i a la LSSICE entre d’altres normatives.
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades.

WorkShop LEAN STARTUP + ECOMMERCE, dimecres, 20 d’abril de 11:45 a 13:30
Llorens Bové, emprenedor amb més de 15 d’anys d’ experiència, ha creat diferents empreses com Feetspa o en el sector digitalwww.menjarperemportar.com o codiwise.com actualment participa en projectes propis, Taula de Llum, i en l’assessorament a nous emprenedors amb la metodologia Lean Startup.
Una manera de començar un negoci amb poca inversió i amb la quals’obtenen uns resultats espectaculars en molt poc temps.
S’explicarà la utilització d’aquesta metodologia aplicada a una experiència pròpia de negoci, que va sorgir a partir d’una iniciativa totalment personal, dins l’àmbit familiar, i que de forma molt ràpida s’ha transformat en un veritable e-commerce de venda de taules de llum per a particulars i centres educatius.
Els resultats obtinguts han estat espectaculars, doncs en 5 mesos de vida ja s’han aconseguit unes vendes importants.
Així doncs, l’emprenedor ens explicarà com ho va fer per aconseguir la primera comanda i entregar la primera taula de llum sense saber com fabricar-les, només amb un Shopify i unes il.lustracions del producte.
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades.

WorkShop LES XARXES SOCIALS I L’ECOMMERCE, dimarts 19 d’abril, de 11:45 a 13:30.
Jordi Gamell gestor i formador en xarxes socials, CEO a 3Karacters, tècnic audiovisual, és expert en fotografia i està especialitzat en Instagram.
-Perquè el meu e-commerce hauria de tenir xarxes socials?
-Quines xarxes hauríem de tenir
-Les 3 grans xarxes actuals, Facebook, Instagram, Twitter
-Linkedin, Pinterest, Google+, Snapchat
-Millora de posicionament
-Els continguts
-Concursos, promocions
Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia. Places limitades

Per inscripcions premeu aquí

El més llegit

I després