I després

JORNADES PER L’OCUPACIÓ ENGANXA’T

Compartiu aquesta història

Els passats dies 3 i 4 de maig de 2018 es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la tercera edició de les Jornades Enganxa’t, organitzades pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament amb l’objectiu de dotar els participants d’eines per la recerca de feina. Van ser inaugurades per l’alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Romero, i el regidor de Joventut, Albert Polo.

Pel que fa al dijous 3, els participants -de perfil bàsicament estudiant, dels instituts Sant Feliu, Sant Elm i Sant Josep- van alternar xerrades al Teatre amb tallers pràctics al Monestir, com una sessió sobre els ‘youtubers’ de Sitofonk, com fer un vídeocurrículum, un escape-room per trobar la clau de la feina, aplicacions mòbils per trobar feina, sessions amb un coach per trobar feina i altres recursos. Van passar-hi més de 300 joves.

En el cas del divendres 4, aquesta vegada adreçant-se a públic de totes les edats, les sessions es van realitzar al Monestir amb un seguit de xerrades sobre potencial professional, marca personal i conductes per encarar les entrevistes de feina. El paper de les xarxes socials també hi va tenir protagonisme. El punt estrella, però, va ser l’obertura d’un espai d’entrevistes exprés amb companyies que necessitaven cobrir 70 llocs de treball. Les empreses participants van ser Mifas, Decatlhon, Xiringuito La Marinera, Camping Sant Pol, Hostal Xic, Ilunion hotel Caleta Park, Carrefour, Qassistencial i la Bugaderia Sant Feliu. Els participants van anar seguint els seminaris mentre eren cridats a les entrevistes al llarg del dia. En total, van assistir-hi una vuitantena de persones.

El més llegit

I després