I després

Jornades gratuïtes de formació per a empresaris referides a finançament i negociació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar a la jornada de formació del programa INICIA anomenada “Finances per a no financers”. Aquesta sessió formativa té l’objectiu de transmetre coneixements bàsics de les àrees clau per entendre les finances d’una organització o negoci, o fins i tot per iniciar-lo.
La jornada es portarà a terme a l’Antiga Casa Palet (C/Pecher, 19 el dia 29 de novembre de 09:00 a 14:00 hores.
Una altra és“Tècniques de negociació”, per tal de transmetre habilitats per afrontar una negociació i obtenir els resultats esperats. La finalitat és incrementar el percentatge d’èxit de les negociacions, assolir millor els objectius planificats a l’empresa i el desenvolupament professional.
La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (C/ Suris, 28-34 ) el dia 16 de desembre de 09:00 a 14:00 hores.
I,finalment,:“El millor finançament per la teva empresa” que té com a objectiu facilitar als assistents alternatives per finançar la seva empresa en condicions avantatjoses, i es lliurarà informació sobre aquestes línies de finançament , així com totes les línees de subvencions que existeixen actualment.. La jornada es portarà a terme també a la biblioteca el dia 20 de desembre de 09:00 a 14:00 hores.
Les persones interessades en participar en qualsevol d’aquestes jornades han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persones de contacte Anna Laura o Íngrid). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

El més llegit

I després