I després

JORNADA SOBRE VIH-SIDA EN L’ANIVERSARI D’ACAS

Compartiu aquesta història

Des d’ACAS (Associacio Comunitaria Anti-Sida) s’informa que enguany es commemoren els 25 anys de l’entitat a Girona i 20 anys al Baix Empordà, amb seu a Sant Feliu de Guíxols.
És per aquest motiu que el proper divendres 12 de Febrer, se celebrarà una jornada formativa i informativa: VIH – SIDA: Prevenció, diagnòstic, tractament i investigació.
Al llarg del matí, les Agents de Salut de l’entitat, realitzaran al Punt Jove de Sant Feliu una activitat de prevenció per als alumnes de 3r d’ESO i a altres col·lectius de joves de la ciutat.
A partir de les 16h, començaran un seguit de conferències a la sala Abat Panyelles del Monestir i es comptarà amb la presència de l’Alcalde de la ciutat Carles Motas, que farà la presentació de la jornada acompanyat del Dr. Lluis Franch, president de l’entitat.
Seguidament, començarà la ponència “Fem Prevenció” a càrrec de Laura Serrano i Maria Conchillo, tècniques d’ACAS Baix Empordà.
Lluis Romero, representant de la Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya, Comitè 1 de Desembre en l’apartat de prevenció.
Després d’una pausa , seguirà la jornada amb l’apartat de diagnòstic, tractament i investigació a càrrec de: Dra. Àngels Masabeu. Directora de la Unitat de Especialitats Mèdiques i Coordinadora de la Unitat de VIH als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Hospital de Palamós), Dra. Esther Aznar. Directora Executiva de la Fundació SEIMC- GESIDA i Dr. Bonaventura Clotet, Cap de la unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Director de l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa, President de la Fundació Lluita Contra la Sida i Codirector del programa HIVACAT de investigació de la vacuna contra la Sida.
Per a més informació de la jornada i inscripcions poden trucar al 972 32 40 05 o al correu agentsalut07@yahoo.es Es prega confirmació atès que l’aforament és limitat.

El més llegit

I després