600-siad

JORNADA ORGANITZADA PEL SIAD AL MONESTIR

Dins dels actes del “Dia contra la violència masclista”, que organitza el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), el proper divendres, 18 de novembre, a la Sala Abat Panyellas, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, es portarà a terme la jornada formativa: “immigrada, refugiada… i dona” orientada a professionals de l’àmbit social, educatiu, administratiu i mèdic.

Es debatran temes com ara la llei d’estrangeria, les polítiques d’acollida europees, la violència masclista, la violència institucional, les rutes d’entrada i l’exclusió social des d’una perspectiva ètnica i de gènere.

Això es farà des de dos blocs a càrrec de l’Anna Serra, advocada i responsable d’immigració i refugi de Creu Roja Girona:
–          Bloc 1: llei estrangeria i dona
–          Bloc 2: La protecció internacional i dona

La jornada està orientada a debatre aspectes pràctics i dubtes habituals. Per a més informació podeu contactar a través del correu: igualtat@guixols.cat i també es demana fer extensible la nota a altres persones que puguin estar interessades en aquesta jornada.

Podeu consultar el programa

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació