I després

JORNADA DE FORMACIÓ “XARXES SOCIALS”

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, organitzen una jornada de formació del programa INICIA anomenada “Xarxes socials”. Aquesta sessió informativa està adreçada a facilitar un coneixement pràctic en l’ús de xarxes socials ensenyant a utilitzar les més populars, quin ús se li podem donar amb fins comercials i quines estan essent les fórmules d’èxit en l’actualitat.
La jornada es portarà a terme a Guíxols Desenvolupament, (carrer dels Enamorats,65-99, primer pis sobre l’estació d’autobusos de la SARFA, 17220 Sant Feliu de Guíxols) i s’impartirà en dos dies diferents, la primera part el dilluns 21 d’octubre i la segona el dilluns 28 d’octubre. Les dues sessions es realitzaran de 9:30 a 13:30 hores.
Les persones interessades a participar-hi han de contactar al telèfon 972 32 70 33. Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, preguem confirmeu assistència abans del dia 18 d’octubre de 2013.
Aquest dijous i divendres s’ha celebrat les darreres 6 xerrades formatives per facilitar als emprenedors i empresaris les eines imprescindibles per millorar la gestió del seu negoci o projecte empresarial.

El més llegit

I després