I després

JORNADA DE FORMACIÓ “GESTIÓ DEL TEMPS”

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la jornada de formació anomenada “Gestió del temps”. Aquesta jornada està adreçada a aportar un conjunt d’eines i coneixements per desenvolupar una gestió eficaç del temps propi que facilitin l’organització, planificació i programació de les accions en el temps de què disposem i de manera adequada.
La jornada es portarà a terme a Guíxols Desenvolupament, (Carrer dels Enamorats,65-99, primer pis sobre l’estació d’autobusos de la SARFA, 17220 Sant Feliu de Guíxols) i s’impartirà en dos dies diferents. La primera part el dijous 28 de novembre i la segona el dimarts 3 de desembre. Les dues sessions es realitzaran de 9:30 a 13:30 hores.
Les persones interessades a participar a la jornada “Gestió del temps”, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Íngrid o Loli). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, es prega confirmació d’assistència abans del dia 27 de novembre de 2013.

El més llegit

I després