CURS WEB

JORNADA DE FORMACIÓ “GESTIÓ DEL TEMPS”

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la jornada de formació anomenada “Gestió del temps”. Aquesta jornada està adreçada a aportar un conjunt d’eines i coneixements per desenvolupar una gestió eficaç del temps propi que facilitin l’organització, planificació i programació de les accions en el temps de què disposem i de manera adequada.
La jornada es portarà a terme a Guíxols Desenvolupament, (Carrer dels Enamorats,65-99, primer pis sobre l’estació d’autobusos de la SARFA, 17220 Sant Feliu de Guíxols) i s’impartirà en dos dies diferents. La primera part el dijous 28 de novembre i la segona el dimarts 3 de desembre. Les dues sessions es realitzaran de 9:30 a 13:30 hores.
Les persones interessades a participar a la jornada “Gestió del temps”, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Íngrid o Loli). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, es prega confirmació d’assistència abans del dia 27 de novembre de 2013.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació