I després

Joan Puig afronta la seva darrera legislatura com a president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han constituït el ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i va sortir elegit Joan Puig com a president per als propers quatre anys. No hi va haver sorpreses perquè va regnar el consens i la candidatura era única. Puig, que afronta la seva darrera candidatura, es va comprometre a treballar per les empreses tot i la crisi i la retallada dels ingressos i va donar a conèixer les seves propostes per alleugerir-la.
El ple de la cambra guixolenca el formen 24 membres que van ratificar Joan Puig com a president. La resta del comitè executiu són: Carles Tesouro (vicepresident primer), Jordi Comas (vicepresident segon), Eulàlia Mas (tresorera) i, com a vocals, Pere Ayach, Eduard Bosch, Joan Casas i Josep Torres. Tant Ribera com Puig van ser elegits per unanimitat.
Joan Puig va assegurar també que afrontaria els pròxims quatre anys impulsant aspectes com la formació a les empreses i l’impuls de les noves tecnologies.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/p2.mp3]

El més llegit

I després