I després

Joan Alfons Albó va presentar públicament la seva llista al Teatre-Auditori Municipal´

Compartiu aquesta història

Convergència i Unió va presentar el passat divendres dia 29 d’abril la seva llista per a les eleccions municipals davant d’uns 300 ganxons i ganxones interessats en conèixer de primera mà els membres de l’equip encapçalat per Joan Alfons Albó.

Una llista renovada, amb moltes incorporacions independents als primers llocs de sortida, per voluntat expressa de l’alcaldable nacionalista que, després de la majoria absoluta aconseguida el 2003, vol repetir uns grans resultats a la propera cita electoral.

Durant la intervenció, Joan Alfons Albó va remarcar que, malgrat certa decepció per la situació de crisi actual, “Sant Feliu de Guíxols té recursos humans, econòmics, tècnics, culturals, socials i espirituals per remuntar la situació. Cal deixar de banda el mal humor i el desànim.”

L’acte va comptar amb la participació del President de CiU a les comarques gironines, Eudald Casadesús, i l’advocada i exregidora de CiU a Barcelona, Magda Oranich, que van ressaltar les qualitats d’Albó per a esdevenir el proper alcalde ganxó. A l’acte també hi van intervenir alguns dels membres de la llista, que van ser presentats un a un per l’alcaldable. En acabat es va cantar l’Himne Nacional de Catalunya i es va oferir un refrigeri per als assistents.

 

El més llegit

I després