I després

Jesus Fernández marxa entre aplaudiments

Compartiu aquesta història

El regidor d’IC-V EUiA a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, va viure un llarg Ple Municipal Ordinari, amb la inclusió dels nous punts per via d’urgència. A tocar de la mitjanit va fer oficial la seva renúncia per deixar pas, a partir del Ple del mes de març, al seu company Joan Prat.
Fernández es va dirigir als seus companys de consistori anunciant que tanca una etapa de 10 anys de la seva vida en la qual ha intentat donar el millor d’ell mateix, essent conseqüent amb les seves idees i destacant que no ha estat una feina individual sinó que al darrera sempre ha comptat amb el treball d’equip dels seus companys de formació.
El regidor que ha estat a l’oposició i també al govern va reconèixer que en la seva tasca ha tingut encerts i equivocacions i, en ambdós casos, sempre havia actuat pensant amb el millor per al conjunt dels ciutadans i essent conseqüent amb les seves idees i amb el compromís assolit.
Va demanar disculpes si en algun moment havia ofès o contrariat a algú amb les seves exposicions, va encoratjar als companys de totes les formacions perquè aportin el millor d’ells mateixos i també va demanar als ciutadans que intentin revertir la negativitat que Sant Feliu arrosega pensant que qualsevol temps passat havia estat millor, que confiava en les noves generacions i en les possibilitats de la ciutat. Va dir, visiblement emocionat que ell continuaria essent polític i que treballaria en l’àmbit social i solidari però fora de la primera línia.
També va haver-hi emoció en els regidors més propers que varen destacar la fidelitat a les idees, el caràcter, el to, la honradesa i la dedicació de Fernández en els 10 anys al front de la formació, intervencions que es varen tancar amb una llarga ovació del consistori i el públic present posat en peu.
A més de la incorporació de Joan Prat, s’espera que el seient del PP es torni a ocupar amb un nou regidor després d’un any d’absència en la representació d’aquest grup polític des de la marxa de Maria Ángeles Sánchez.

DSCN6467

El més llegit

I després