I després

JAVIER I SERGIO TORRES PADRINS AL PEIX BLAU

Compartiu aquesta història

La campanya del Peix Blau Ganxó que fa 24 anys va dissenyar el regidor Francesc Bañeras, continua camí dels 25 anys, essent pionera entre les dotzenes que varen néixer arreu a partir de l’èxit de la iniciativa i dels resultats obtinguts.
I és que sempre s’han trobat bons padrins que han donat suport a la campanya com ho han estat: Jaume Fàbregas, Nestor Luján, Xavier Domingo, Carme Casas, Jordi Estadella i un llarg etcètera, fins desembocar en aquesta vint-i-quatrena edició que ha comptat amb el suport de dos cuiners mediàtics de primera fila com són els bessons Javier i Sergio Torres.
Els xefs, que protagonitzen l’espai gastronòmic de la primera cadena de TVE “Torres en la cocina” amb més de tres milions d’espectadors, i propietaris del restaurant barceloní Dos Cielos, d’estrella Michelín, s’embarcaren amb els pescadors ganxons de teranyina, varen enregistrar fragments del seu programa i varen assistir, col·laborar i dinar amb autoritats, membres de la Confraria de Pescadors, mariners i periodistes, als quals es varen dirigir en la presentació.
Javier Torres va dir: “És un honor i un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres. Som cuiners i també amics que fem aquesta feina tant maca. Jo em sento una mica ganxó perquè em vaig casar a Sant Feliu, la meva dona és d’aquí i tinc el cor en aquest poble que ens agrada molt tant al meu germà com a mi.
El peix blau forma part de la vostra cultura, sabeu com donar-li molta força i el feu més gran encara. Hem tingut l’oportunitat de menjar a molts dels vostres restaurants i ho feu super bé, amb l’afegit que l’entorn és molt especial i és un honor compartir el que fa vint-i-quatre anys que esteu portant a terme, que no és poc.”
Sergio Torres va afegir: “Ens sembla que el peix blau és un producte de luxe, no perquè sigui econòmic no s’ha d’apreciar. Nosaltres, a l’alta cuina, el posem al dia sempre que és temporada, el consumim, el fem molt nostre i el fem pagar.
Hem vingut a compartir l’inici d’aquesta campanya com a col·legues, com amics, aquí tots som iguals i estem encantats de que ens convideu”.

El més llegit

I després