600 LLUMS_

JA S’INSTAL·LEN ELS LLUMS DE NADAL A SANT FELIU

Els llums amb motius nadalencs que lliurant en els carrers, espais i accessos de Sant Feliu de Guíxols es varen començar a instal·lar la setmana passada pel centre de la ciutat.

Segons declarava l’alcalde, Carles Motas, a la nostra emissora, l’empresa contractada ho farà pel període de dos anys i s’espera que la il·luminació d’enguany  estigui en la línia de la de la passada temporada, reforçant especialment les zones comercials i també l’itinerari que ja es va dissenyar la passada temporada, de baixada per la carretera de Girona, Rambla Vidal, Passeig del Mar, Avinguda Juli Garreta i Plaça Monestir.

Des de l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament s’informa que el contracte de subministrament s’ha adjudicat a l’empresa Ximenez per un import de 68.859 € per a la instal·lació de més de 400 peces d’ornamentació i fil lluminós, amb un total de 569.880 punts de led de baix consum, amb una intensitat de llum total de 741.226  lúmens.

En relació a l’estil, es guarda la línia de l’any passat, ampliat amb nous motius, amb peces collades als fanals fora de la zona centre, cortines de leds a la Rambla Vidal i Plaça del Mercat, peces tridimensionals al carrer Hospital i plaça Salvador Espriu, 5 arbres de leds de 6 metres, peces penjades en la zona centre, motius que permetran jugar amb un efecte òptic de colors i espai, peces penjades a la carretera de Girona que, segurament, es mantindran pel Carnaval, i també s’il·luminaran les rotondes.

La previsió inicial és que es puguin inaugurar l’1 de desembre

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació