Aquest diumenge s’ha celebrat “La gent gran va de festa”, segona edició del multitudinari dinar amb una assistència de gairebé 900 persones, que han celebrat aquesta trobada al pavelló municipal d’esports a La Corxera, organitzada per la regidoria d’Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Sant Feliu.

TV Costa Brava ha fet el cobriment de l’acte, que ha començat amb un dinar amb amanida, arròs, graellada de carn, pa, vi, cava, postres i cafè.

Tot seguit, l’alcalde, Carles Motas, ha fet pujar a l’escenari als Pirates, que han servit les taules, als presidents dels casals i diversos regidors, agraint la col·laboració de tots ells i dels voluntaris, confirmant que aquesta festa tindrà continuïtat en els propers anys.

L’humorista Jordi LP ha obert l’apartat dels espectacles amb el seu monòleg i ha continuat amb el ball amenitzat per l’Orquestra La Chatta, liderada pel cantant ganxó Lorenzo i la seva esposa, Ingrid, que ha omplert la pista de ball amb un repertori molt adient per a l’ocasió.

Tots els presents han estat obsequiats amb una bossa per a usos diversos que porta serigrafiada la  marca Guíxols i, tant els organitzadors com els participants, han mostrat la seva satisfacció pel conjunt de l’acte, que tenia un preu per cobert de 5 euros per als majors de 65 anys i de 14 euros pels acompanyants.