I després

Ja han arribat a SFG els desfibril·ladors portàtils per combatre infarts

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana Dipsalut ha organitzat un acte a l’Auditori Narcís Monturiol, al Parc Científic i Tecnològic de Girona on, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, ha lliurat un total de 112 desfibril·ladors mòbils a membres d’equips de protecció civil, policies locals, vigilants municipals i altres representants de 53 ajuntaments gironins entre els quals s’hi troba el de Sant Feliu de Guíxols.

A l’espera de la instal·lació dels fixos a Sant Feliu, passat l’estiu, aquests aparells mòbils, amb els quals es pot fer una atenció immediata a les persones que pateixin un infart, aniran dins dels vehicles dels professionals d’emergències per tal d’oferir atenció immediata amb aquests equips de primera resposta.

les columnes que enquibiran els fixos estaran connectades al telèfon d’emergències 112. D’aquesta manera, de seguida que algú utilitzi l’aparell, s’activarà el Sistema d’Emergències Mèdiques per tal que enviï immediatament una ambulància al lloc dels fets. Els desfibril·ladors, que tenen una veu de locució incorporada que va indicant els passos a seguir fins l’arribada de les assistències, s’implanten a 214 municipis de la demarcació.

Els punts on s’instal·laran els fixos a Sant Feliu són: Camp Municipal d’Esports de Vilartagues, Centre Cívic Vilartagues, Casino La Constància, Col·legi l’Estació, Mercat Municipal, Piscina municipal “La Corxera”, Platja de Sant Pol, i Tinglado del port.

Aquest dijous a la tarda la regidora d’Acció Social, Verónica Lahoya, ha presentat els portàtils en un acte a Sant Feliu.

El més llegit

I després