Tot i que la falta de notícies sobre la persona que vivia en l’apartament incendiat  al carrer Sant Pere de Sant Feliu feia presagiar que el cos trobat calcinat sota unes planxes de guix, al cap de cinc dies, per uns operaris que extreien la runa, podia ser de l’inquilí Jonatan Farrerons Gámez, de 32 anys, les proves realitzades al cadàver confirmaven aquesta hipòtesi.

Verificada aquesta identificació, es varen poder celebrar els funerals el divendres tancant així aquest tràgic succés després de donar-se per fet que a l’interior de l’habitatge no hi havia cap persona.

També es va publicar en diversos mitjans de comunicació que s’havien evacuat quatre  persones quan, en realitat, en foren nou. La confusió venia donada per la falta de la suma de les informacions ja que els bombers varen informar que havien evacuat a quatre persones però, prèviament, la policia local va evacuar-ne a cinc en una primera acció ja que les seves patrulles foren les primeres a fer acte de presència i les que procediren a activar l’avís als altres cossos.

Recordem que l’emissora va informar en directe des del lloc del sinistre on es varen realitzar diverses entrevistes i, tot i que l’operatiu fou ràpid i espectacular (tres camions de bombers, 3 ambulàncies, policia local, mossos d’esquadra i, fins i tot, un helicòpter) no hi varen mancar alguns imprevistos dels quals se suposa que es va prendre nota per tal d’evitar obstacles en futures intervencions.

En arribar les unitats de bombers, la pilona telescòpica del carrer Sant Pere, per la banda del passeig no es va poder accionar i, per accedir-hi, els mossos varen haver d’arrencar de soca-rel un senyal vertical de trànsit per possibilitar el pas del camió més petit entre la pilona i la paret.

Un cop alliberat aquest pas, a mig carrer, es va haver de superar una instal·lació de bombetes sostingudes per fils elèctrics pertanyent a la terrassa d’un restaurant de la zona, situats a una alçada normal per als vehicles corrents però insuficient per a unitats de les dimensions dels utilitzats pels bombers.

A més, no es va poder fer una pinça amb els dos camions que varen quedar aparcats al passeig ja que no tenien la possibilitat d’accedir per la rambla Vidal, i carrer Clavé, atès que, a la rambla, s’hi estaven realitzant les obres de d’afixació de les llambordes d’aquest vial  per diversos operaris que protegien l’espai de treball mitjançant diverses tanques.

Malgrat aquestes incidències els equips varen poder evacuar als veïns tant per l’escala de l’edifici com amb els elevadors per la part de la façana. En el moment de desactivar l’operatiu i abandonar el lloc de l’incendi no se’n varen adonar que el cos de l’inquilí habia quedat colgat per les planxes que s’havien despes del sostre del lavabo de l’habitatge que fou trobat pels obrers encarregats de desenrunar l’estudi uns dies més tard.