I després

Ja tenim el video de “la mesquita” d’en Salvi presentat a l’Escola d’Adults

Compartiu aquesta història

Fa uns mesos que oferíem un reportatge que feia referència al treball dels alumnes que, des de l’Escola d’Adults, estaven realitzant el segon curs de Competències per a la Societat de la Informació – Informàtica-2 que consistia en l’enregistrament, en paral·lel, de les imatges enregistrades per diferents càmeres sense que això afectés al so i, el tema central, foren les Ganxoneries explicades en una tertúlia a Can Salvi on hi varen participar l’Anna Vicens, Toni Ferrer, Lluís Palahí, Quimet Clarà, Josep Maria Isern, Jordi Ros i Josep Andújar.

El resultat d’aquella experiència es va presentar fa pocs dies a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues que es va omplir de gom a gom i on es va projectar una tria d’aquest anecdotari que va rebre l’aplaudiment al final de cada intervenció.

Tot seguit es va projectar l’escenificació de l’anècdota de “la mesquita” d’en Salvi (Joan) Clarà, un treball de Judith Albertí, Dani Serrat i Toni Ferrer Vicens on el fill del protagonista, Quimet Clarà, interpreta amb gràcia la figura del seu pare. Una gran ovació i un reconeixement per a tots els col·laboradors, deixaven pas a una sessió de curts de temàtica obligada (d’1’) i un altre exercici de contingut lliure (de fins a 3’30”) per als alumnes de primer i segon curs.

Era només un tram dels tres dies d’activitats entre les que hi havia representacions d’obres de Jardiel Poncela o bé els homenatges per la jubilació, les primeres després de 33 anys d’existència de l’Escola, de la Cap d’Estudis, Dolors Gubau i de Concepció Ballí, professora de comunicació i coordinadora del GES.

Tot seguit podeu veure l’escenificació de la ganxoneria de “la mesquita” clicant a la següent adreça. http://www.youtube.com/watch?v=et4Dd3SJQEI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després