I després

JA HA COMENÇAT LA INSTAL·LACIÓ DE LA LLUMINÀRIA DE NADAL

Compartiu aquesta història

Des d’aquest passat octubre han començat els preparatius pel Nadal i ja fa dies que es poden veure operaris per tota la ciutat muntant la lluminària que decorarà Sant Feliu durant tot el mes de desembre i part de gener.

Aquest any -com el passat- l’empresa proveïdora serà Ximénez, amb més de 50 anys d’experiència en el sector i guardonada amb diversos premis per la seva tasca.
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols invertirà un import de 68.859€ + IVA en el qual s’inclou el subministrament i instal·lació del material amb més de 300 motius distribuïts per tota la ciutat.

Hi destaquen esferes lluminoses flotants bidimensionals que juguen amb tons de blancs i tocs de color i d’altres de tridimensionals, 526 metres de cordons i cortines de cable lluminós, material base microbombetes LED i 5 arbres ametllers lluminosos de 6 a 8 metres. En total són 786.000 lúmens.
Com a novetat s’instal·larà un arbre cònic lluminós de 12 metres d’alt i 5 metres d’ample que se situarà al centre de la plaça Salvador Espriu.

La inauguració dels llums està prevista pel 30 de novembre i es farà en dues enceses: una a la Plaça Salvador Espriu a les 17.15 hores i a continuació, a les 18 hores, a la Plaça del Mercat 1 d’octubre, amb animació infantil.
Com fa ja alguns anys aquesta il·luminació s’aprofitarà també pel carnaval, desmuntant la que no afecti exclusivament la rua. Es deixarà la de la carretera de Girona, Placeta Sant Joan, Rambla i Passeig del Mar.

Podeu escoltar les declaracions de la regidora de Serveis Municipals de l’ajuntament, Laura Aiguaviva, clicant aquí.

El més llegit

I després