I després

Ja es coneixen el calendari de preinscripcions als centres educatius i les jornades de portes obertes

Compartiu aquesta història

Ja està establert el calendari de preinscripcions per les escoles de Sant Feliu de Guíxols, com també les dates en les que els centres celebraran les jornades de portes obertes. Joan Casamitjana, director del centre escolar Mossèn Baldiri Reixach, ens explica la finalitat de la jornada de portes obertes que tindrà lloc aquest dijous a partir de les 3 de la tarda.

 

Isabel Ventura, directora de l’Escola l’Estació, ens explica com serà la propera obertura de portes al centre i les novetats que s’hi presenten.

 

Pel que fa a l’Escola l’Ardenya, la seva directora, Joana Vall-llosera, ens parla de la jornada que tindrà lloc el 28 de febrer i per la qual no cal cita prèvia.

 

Per la seva banda, l’Escola Gaziel celebrarà la jornada de portes obertes el 24 de febrer a les 3 de la tarda i no caldrà cita prèvia per assistir-hi.

Pel que fa a les preinscripcions per educació infantil i primària seran del 6 al 20 de març. Les d’educació secundària obligatòria es podran fer del 8 al 20 de març. Les matrícules d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, seran del 20 al 28 de juny.

En el referent a les preinscripcions de Batxillerat es podran fer del 20 al 26 d’abril. Les matricules tindran lloc entre el 22 de juny al 3 de juliol. Per les preinscripcions de Cicles de Formació Professional de grau mitjà, les peticions per a l’alumnat amb continuïtat d’escolarització seran del 12 al 18 d’abril i per la resta d’alumnat, del 9 al 15 de maig. Les matrícules estaran obertes del 3 al 7 de juliol.

El més llegit

I després