I després

Entregats els premis del Carnaval 2023

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Carnaval 2023 a Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. Diverses colles de la ciutat han aconseguit premis a la rua de Sant Feliu i també en les de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

► Pel que fa als principals guardons que s’han entregat aquest passat divendres a Sant Feliu, en la categoria de comparses hi ha:

Primer premi: Els Emmaskarats ‘Quina animalada’.
Segon premi: Els Gínjols d’en Bas ‘Re-Evolució 2.0’.
Tercer premi: Les Trapelles ‘Un mar trapella’.
Quart premi: Dakidallà ‘Tocat i enfonsat! O no?’.

► Pel que fa a la categoria de carrosses petites, els guanyadors han estat:
Primer premi: Golfo’s ‘Golfo’s, uns dimonis angelicals’.
Segon premi: Vas dat ‘Vasvududat’.
Tercer premi: Els Torrats ‘Ben torrats per orient’.
Quart premi: Els esventats ‘Scuderia esventada’.

► La classificació de carrosses grans ha estat la següent:
Primer premi: La Santjoanenca ‘Invasió de formigues’.
Segon premi: La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca ‘La bellesa del verí’.
Tercer premi: Penya Carnavalia de Llocalou ‘Demana un desig’.
Quart premi: Mar i muntanya ‘Dona-li temps al temps’.

► Pel que fa a les carrosses d’animació, el premi ha estat per La Banda del Patí amb ‘Moulin Rouge, el Broadway del pati’.

En la categoria de reconeixements especials del Carnaval de Sant Feliu, el de coreografia ha estat per Els Emmaskarats, el de simpatia pels Mar i Muntanya, el de l’originalitat per La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, el Perquè em passa a mi per Els Torrats, el premi Tu cap aquí, jo cap allà, per a Els Megs, el premi Anar-hi anant ha recaigut en la colla Los Jessi Kings i el del Tongo, pels Festuks.

Les colles de Sant Feliu que han obtingut premis al Carnaval celebrat a Platja d’Aro han estat: Golfo’s, que han aconseguit el segon premi en carrossa petita i Els Torrats, que han obtingut el tercer premi també en aquesta categoria. Pel que fa a la categoria de comparsa, la Colla Tramuntana ha obtingut el tercer premi a Platja d’Aro.

En el referent al Carnaval de Santa Cristina, la colla Golfo’s ha aconseguit el segon premi en categoria de carrosses petites i Els Torrats han obtingut el tercer premi en aquesta mateixa categoria.

El més llegit

I després