I després

IV Sant Silvestre el dia 31 i remullada el dia 1 a SFG amb l’Aquàtic Club Xaloc

Compartiu aquesta història

Des del Club Aquàtic Xaloc, per quart any consecutiu s’organitza la Sant Silvestre Ganxona, que tindrà lloc a la Rambla Vidal de Sant Feliu, a les 18:00 hores del 31 de desembre.

El circuit serà de 4,4oo Km, en qual es pot fer una volta (4,400 km) o bé dues (8,800 km) corrent o bé caminant ja que es tracta d’un esdeveniment de caire popular, sense classificacions.

Inscripció i sorteig : 3€ ( inscripcions el mateix dia de la cursa ), xocolatada i rifa al final de la cursa per tothom, en la qual es podrà gaudir de l’últim dia de l’any, arran de mar, amb lluna creixent. Al peu d’aquest article podeu comprovar l’itinerari.

Però la cosa no queda aquí ja que, el Club Aquàtic Xaloc, a l’endemà proposa un nou repte. El diumenge, 1 de gener, a les 13h, s’espera l’assistència de tots els ciutadans per participar en l’activitat “Tots a l’aigua”.

Una forma original de donar la benvinguda al primer dia de l’any amb una remullada reservada per als valents. El lloc de trobada és la badia de Sant Feliu, just a l’alçada de davant de l’Ajuntament.

 

El més llegit

I després