I després

Les JERC organitzen un autocar per anar al Catalunya-Tuníssia de divendres a BCN

Compartiu aquesta història

Cada any per aquestes dates, la Selecció Catalana de Futbol, sol enfrontar-se a combinats d’altres països d’arreu del món. En aquesta ocasió l’escollida ha estat la de Tunísia.

Catalunya, doncs, ja té rival per al tradicional partit amistós que s’enfrontarà al combinat català aquest divendres a les 19:00 h. a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, on la selecció catalana i l’hondurenya es varen enfrontar l’any passat amb el resultat favorable per als catalans de 4-0.

També, com és habitual, les JERC Guíxols, juntament amb algunes de les seccions locals del Baix Empordà, organitzen un autocar per anar al partit. El preu és: 15€ bus + entrada o bé 8€ només bus que sortirà a les 16:00h de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols. Cal fer la reserva al 699.71.51.42 (Georgina) o a través del Facebook “Anem a veure la Selecció”.

Mentre que la selecció catalana és de les millors amb figures com ara Valdés, Piqué, Cesc, Puyol, Verdú, Bojan, Busquets, etc. el conjunt nord-africà aprofitarà el partit contra Catalunya per preparar la Copa Africana de les Nacions, que començarà a finals de gener a Gabon i Guinea Equatorial.

Les figures més destacades de l’equip tunisià són Sami Allagui, que juga al Mainz 05 alemany, Ammar Jemal del Colònia, o Jamel Saihi del Montpeller.

El més llegit

I després