I després

INUNDACIONS PELS ÚLTIMS AIGUATS

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha mobilitzat els serveis municipals de brigada, neteja, policia i protecció per tal que actuïn amb rapidesa per restablir la normalitat a les zones més afectades pel fort aiguat que s’ha produït per la pluja de la matinada de dimarts a dimecres.
La forta tempesta, amb reiterats llamps i trons, ha afectat diferents zones de Sant Feliu, amb autèntiques riuades amb aigua i fang. La part més baixa de la ciutat és la més afectada.
Des de l’inici de l’aiguat els bombers i els serveis esmentats actuen ajudar a treure aigua de baixos inundats i aparcaments subterranis.
La forta pluja ha provocat talls de llum, enfangament de la zona baixa i centre, inundacions, danys materials en alguns negocis i comerços, carrers i carreteres amb presència de fang i sorra dels parterres. Sortosament no s’han lamentat danys a persones.
L’Ajuntament ha facilitat allotjament en una pensió a una família que havia patit una gran entrada d’aigua a l’immoble.
El telèfon d’atenció per a les persones afectades és el 972 32 70 03.
Més fotos:http://www.guixols.cat/noticies/355-notes-dactualitat-general/6398-lalcalde-mobilitza-els-serveis-per-restablir-la-normalitat-despres-del-fort-aiguat.html

DSC_2671 [1600x1200]

El més llegit

I després