I després

Intervenció de Junts per Catalunya al ple del pressupost 2020

El passat dijous 5 de desembre es va aprovar el pressupost 2020 de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb els vots a favor de l’Equip de Govern (TSF i PSC), les abstencions d’ERC, JxCat i GdC i el vot en contra del MES.

Compartiu aquesta història

El passat dijous 5 de desembre es va aprovar en sessió plenària extraordinària el pressupost 2020 de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb els vots a favor de l’Equip de Govern -TSF i PSC-, les abstencions d’ERC, JxCat i GdC i el vot en contra del MES.

En la seva intervenció, la portaveu del grup municipal de Junts per Cartalunya, Cristina Vicens, va destacar el pressupost com “l’eina mitjançant la qual poder executar aquelles propostes que s’exposen en un programa electoral, però a la vegada, no es pot obviar que hi ha certes obligacions dins el funcionament diari de l’administració que també cal contemplar”.

Segons Vicens, el seu compromís “és treballar per construir junts el Sant Feliu del futur, i això és el que els meus companys i jo hem fet durant aquests primers mesos de mandat. Hem fiscalitzat al govern en relació a problemàtiques del dia a dia dels nostres conciutadans com són la situació actual de la neteja o la inseguretat ciutadana, i hem votat en contra de mesures com les noves ordenances fiscals perquè perjudiquen la renda de les famílies”.

També afirmava que “fiscalitzar el govern no ha sigut cap inconvenient per poder dialogar en relació als projectes estratègics de ciutat que cal desenvolupar per millorar l’economia i el benestar dels ganxons. I seguint aquest fil argumental el nostre sentit del vot serà una abstenció en aquests pressupostos”.

Per la formació, “aquesta abstenció està fonamentada en que malgrat hem votat en contra de la pujada d’impostos, creiem que hem de donar un vot de confiança a les línies de futur que vol reflectir aquest pressupost i per tant aquest govern”.

Podeu llegir la seva exposició completa al Ple que es va celebrar dijous si feu clic aquí.

 

El més llegit

I després