Internet Girona es una empresa ganxona dedicada a oferir serveis web, dominis, hostings, disseny i programació web, posicionament a buscadors i projectes avançats.
Des de l’any 2006 i amb una amplia experiència en disseny, programació de pàgines web i amb servidors propis per donar serveis d’allotjament web, és una empresa propera que dona suport tècnic personal. Un servei de proximitat que es troba a faltar en empreses de serveis més grans amb les quals, sovint, es genera una sensació d’impotència davant dels problemes que es poden plantejar.
Internet Girona (internetgirona.com) vol donar alternatives a les petites i mitjanes empreses per a expandir-se en una època difícil pel comerç i facilita la forma de fer arribar els seus productes i serveis a una gran quantitat de persones que busquen a Internet allò que aquestes els poden oferir.
Internet s’ha convertit en un gran aparador on és imprescindible tenir-hi presència. En els darrers anys, per exemple, internet s’ha convertit en llistat telefònic on trobar aquell número de telèfon  per fer una reserva a un restaurant, un servei de reparació de qualsevol tipus, etc. Per això és vital que les persones que busquen el vostre producte o servei us trobin per no perdre un possible client en favor de la competència.
Ara a Internet Girona (internetgirona.com) contractant un servei de Hosting (Web Hosting o Pro Hosting) podeu  sol·licitar la vostra pàgina web gratis que  consisteix en un tipus blog amb una home, una pàgina descriptiva de serveis o productes i una pàgina de contacte amb un formulari.
Aquesta pàgina té un gestor de continguts amb el qual podreu afegir, editar i esborrar pàgines, articles, textos i fotos. Per tant, té la possibilitat d’ampliar-la i aconseguir adaptar-la a les vostres necessitats.
És tant senzill com contractar un servei de hosting (Web Hosting o Pro Hosting) i demanar-la al departament de vendes.
Aprofiteu aquesta oportunitat ja que la promoció és limitada. Més informació a internetgirona.com.