I després

Intercanvi de notes i acusacions entre socialistes i independents

Compartiu aquesta història

Encara suren les restes del temporal esdevingut al darrer Ple Ordinari i de l’enfrontament dialèctic i gestual que es va produir entre representants de Tots per Sant Feliu (TSF) i del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per la sentencia (i la seva execució) en l’afer del nomenament i sous percebuts pel vicealcalde.

Sembla ser que, després del Ple, les opinions varen continuar a través de diverses piulades a través del Twitter per part d’alguns dels protagonistes així com l’intercanvi de notes posant en qüestió comportaments, declaracions i accions dels antagonistes que es preveu que continuïn en el proper Ple Municipal atès que encara va quedar un punt pendent en el qual es demanarà la dimissió del vicealcalde, Pere Albó, per part de TSF.

En aquest cas la nota de les darreres hores prové del PSC que fa una defensa dels seus representants al plenari i una crítica directa als seus adversaris polítics on es vol deixar palesa la unitat entre la direcció i les bases del partit després de les afirmacions en el sentit contrari que es desprenien d’una nota anterior de TSF.

L’esmentada nota diu textualment:

LA VERITAT OFÈN A TOTS PER SANT FELIU.

Davant l’última nota emesa pel Grup de Tots per Sant Feliu a on expressa el seu malestar amb els regidors del Grup Municipal Socialista el PSC de Sant Feliu de Guíxols vol manifestar el següent.

L’Agrupació del PSC a Sant Feliu de Guíxols vol felicitar públicament als seus regidors per les excel·lents intervencions que van fer, per l’exactitud que van tenir alhora de traslladar l’opinió de l’Agrupació a la sala de sessions i pel to que van saber trobar.

L’Agrupació es considera extraordinàriament ben representada pels mateixos i recorda al Grup de Tots per Sant Feliu que dins del Grup Municipal Socialista hi és representada l’Agrupació local al seu màxim nivell amb la seva primera secretaria Verónica Lahoya i el seu candidat Pere Albó.

El PSC considera que la reacció del Grup Municipal de TPS es infantil. Per altre banda és una actitud constant en TPS fer-se falsament l’ofés quan, com és habitual, els hi manquen els arguments i queden en evidència en els debats com succeir en el darrer ple.

És el PSC de Sant Feliu de Guíxols qui es veu obligat a demanar que el partit de TPS faci un toc d’atenció al seu portaveu. És habitual que el Sr. Motas perdi les formes i adopti, fins i tot, actituds agressives donant cops de puny sobre la taula i traslladant un to marcial que no s’adiu gens al debat democràtic del ple. L’’Agrupació Socialista de Sant Feliu de Guíxols demana al grup de Tots per Sant Feliu que moderi el seu to, abandoni els atacs personals, revisi les seves formes i repensi les seves fórmules.

Hi ha qüestions que, pel que es veu, ofenen profundament a TPS. En especial quan es parla de la seves essències com a escissió d’altres formacions i de les nebuloses del pacte que va portar durant un any a TPS a l’alcaldia.

El PSC manifesta que – com no podria ser d’una altre manera – la compta oficial de twitter expressa l’opinió de l’Agrupació. Dit això, no podem deixar de manifestar que posar en dubte la legitimitat per parlar amb nom d’unes sigles a aquells que s’han presentat a unes eleccions en nom de les mateixes representa l’enèsim despreci del grup de TPSF – i els seus entorns – als més elementals principis democràtics.

I és que al Grup de Tots per Sant Feliu el que els hi ofèn és la veritat, i la veritat és el que mai deixarà el PSC de traslladar a la ciutat. Coses del pluralisme polític que sembla que TPS tampoc entén.

2 de setembre de 2012.
PSC Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després